سومين رويداد الگوها و راهكارهاي نوين در همكاري با جامعه و دانشگاه

1400-07-12

در راستاي بهره گيري از ظرفيت فرهيختگان در ارائه ايده‌ها و راهكارهاي نو در برقراري ارتباط موثر ميان دانشگاه و جامعه رويدادي با عنوان "سومين رويداد الگوها و راهكارهاي نوين درهمكاري دانشگاه با جامعه و صنعت"  توسط دفتر ارتباط با جامعه و صنعت وزارت علوم، تحقيقات و فناوري همزمان با هفته پژوهش و فناوري سال ۱۴۰۰ برگزار مي گردد.

اين رويداد با هدف شناسايي و تقدير از ايده‌ها و الگوهاي نوين در توسعه و تسهيل ارتباط دانشگاه ها، پژوهشگاه ها و موسسات آموزشي، پژوهشي و فناوري با جامعه و صنعت برگزار مي گردد. ايده‌هاي نوين و برگزيده در اين رويداد مي تواند در بهبود همكاري‌هاي بين مراكز علمي و اجرايي موثر واقع شده و بنا به فراخور امكانات و زيرساخت‌هاي موجود، در دستور كار جهت اجرايي شدن قرار خواهد گرفت.

علاقه مندان مي توانند جهت دريافت اطلاعات بيشتر و نحوه شركت در رويداد به آدرس www.industry.msrt.ir مراجعه نمايند.