دستورالعمل حضوري شدن كلاس هاي درسي

1401-01-22

ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات دانشگاهیان محترم در ماه مبارک رمضان، پیرو اطلاعیه تاریخ 10 فروردین ماه 1401 و بخشنامه های ابلاغی و تاکیدات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و نیز هیات رییسه دانشگاه مبنی بر از سرگیری آموزش حضوری از تاریخ 20 فروردین، تصمیمات ذیل را به اطلاع اساتید محترم و دانشجویان عزیز می رساند:

• *- کلاسهای مقطع کارشناسی ارشد در کلیه رشته ها، بصورت حضوری برگزار می گردد.
  • *- دروس عملی در کلیه مقاطع تحصیلی، به شکل حضوری برگزار می گردد.
  • *- جلسات دفاع پایان نامه های تحصیلات تکمیلی، بصورت حضوری برگزار می گردد.
  • *- با توجه به تقارن زمان اذان مغرب، کلاسهای ساعت 20 الی 21.30 در ماه مبارک رمضان به صورت غیر حضوری (مجازی) برگزار می گردد.
  • *- کلاس های عملی درس تربیت بدنی و ورزش در ماه مبارک رمضان بصورت غیر حضوری (مجازی) برگزار شده و دوره های عملی دروس مذکور در صورت فراهم شدن شرایط مناسب، پس از ماه مبارک رمضان برگزار خواهد شد.
  • *- کلیه دروس مقاطع کاردانی و کارشناسی ( پیوسته و ناپیوسته) رشته های حسابداری، مدیریت خانواده، امور اداری ، مربی کودک ، مدیریت امور بانکی، مدیریت مالی، مدیریت بازرگانی و گردشگری در هفته های زوج به صورت حضوری برگزار می گردد.
  • *- کلیه دروس مقاطع کاردانی و کارشناسی ( پیوسته و ناپیوسته) رشته های آموزش زبان انگلیسی، مترجمی زبان انگلیسی، فقه و حقوق اسلامی، روانشناسی و فتوگرافیک در هفته های فرد به صورت حضوری برگزار می گردد.
  • *- کلیه دروس عمومی ( معارف اسلامی، زبان پیش، زبان عمومی، فارسی عمومی، ورزش و تربیت بدنی) فعلا به صورت غیر حضوری (مجازی) برگزار می گردد. بدیهی است با مهیا شدن شرایط  مناسب، این دروس نیز به تدریج حضوری خواهند شد.
  • *- ضمن آرزوی سلامتی برای کلیه دانشجویان گرامی تاکید می گردد که حضور در کلاس های درسی الزامی و شرط لازم برای انجام هر گونه فعالیت آموزشی، اداری و پژوهشی، رعایت دستورالعمل های بهداشتی، استفاده از ماسک و تکمیل واکسیناسیون ( حداقل 2 نوبت) می باشد.
  • *- شرط حضور در خوابگاه، تکمیل 3 نوبت واکسیناسیون می باشد. جهت اطلاع از آدرس و شرایط حضور در خوابگاه های خودگردان، اینجا را کلیک کنید و یا به وبسایت دانشگاه مراجعه نمایید.
  • *- در صورت دریافت ابلاغیه جدید از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در خصوص کاهش فاصله صندلی ها در کلاس درسی، کلیه کلاس ها در هفته های آتی و به تدریج بصورت تماما حضوری برگزارخواهد شد.
  • *- امتحانات پایان نیمسال در کلیه مقاطع به صورت حضوری برگزار می گردد.

لازم به توضیح است که شروع اولین هفته زوج آموزشی 20 فروردین و شروع اولین هفته فرد آموزشی 27 فروردین خواهد بود.