نکات اساسی در انتخاب واحد نیمسال اول 1400

1400-06-23

قابل توجه دانشجویان محترم:

1- در هنگام انتخاب واحد، به دروس پیشنیاز بر اساس چارت تحصیلی رشته مربوط، دقت نمایید.

- چارت تحصیلی را از وبسایت دانشگاه (قسمت آموزشی و پژوهشی در منوی رشته های تحصیلی) می توانید دریافت نمایید.

2- توصیه می شود از وبسایت دانشگاه، قسمت آیین نامه ها و فرم ها، آیین نامه یکپارچه آموزشی و شیوه نامه اجرایی دانشگاه منتخب استان را دریافت و قوانین آموزشی را مطالعه کنید تا در زمان تحصیل و دانش آموختگی، دچار مشکل نشوید.

- بدیهی است مسئولیت عواقب ناشی از عدم رعایت آیین نامه ها، بر عهده دانشجو می باشد.

3- چنانچه نتوانید تعداد حداقل واحد لازم برای هر ترم را انتخاب نمایید، دانشجوی ترم آخر هستید و نتوانسته اید واحدهای باقیمانده را به دلیل عدم ارائه یا تداخل زمانی اخذ نمایید و یا در خصوص عدم رعایت پیشنیاز (به دلایل خاص) درخواست مساعدت دارید، از طریق شناسه های (ID) ذیل از روز شنبه ۲۷ شهریورماه، درخواستهای خود را برای مدیران گروه های آموزشی ارسال نمایید تا بررسی و در زمان حذف و اضافه (هفته سوم مهرماه) تصمیمات لازم اتخاذ گردد.

ردیف گروه آموزشی مدیر گروه شناسه (ID)
1 مدیریت دکتر بستام @Hbstm
2 زبان انگلیسی دکتر طباطبایی @TYM62
3 حسابداری دکتر سعسدی @MSaeedi94
4 روانشناسی دکتر فولادی @a_fouladi2020
5 فقه و حقوق اسلامی و دروس عمومی دکتر رفسنجانی مقدم @tabaranamoozesh

4- چنانچه به دلیل اتمام سنوات مجاز تحصیل یا مشکلات مشابه، امکان انجام انتخاب واحد را ندارید، بر اساس برنامه حضور ودورکاری کارشناسان گروه های آموزشی با ایشان تماس بگیرید.

- برنامه حضور و دورکاری کارکنان، جمعه هر هفته در وبسایت و شبکه های اجتماعی دانشگاه اطلاع رسانی می گردد. در روزهای حضور صرفا با تلفن داخلی مربوط و در روزهای دورکاری با شناسه (ID) یا شماره تلفن همراه ایشان، در ساعت اداری، تماس بگیرید.

- بدیهی است پاسخگوئی به دلیل حجم بالای پیام ها، ممکن است کمی با تاخیر انجام گردد ولی قطعا بررسی خواهد شد.

در پایان از شما خواهشمندیم، انتقادات، پیشنهادات و سایر درخواستهای آموزشی را از طریق شناسه (tabaranamoozesh@) و شماره تماس (09024693311) به مدیر امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ارجاع نمایید تا در اسرع وقت با هماهنگی مدیران گروه و معاونت علمی و فرهنگی دانشگاه، بررسی لازم انجام گیرد.